Menu

MY Alpha

MY Alpha

Kontakt os for tilbud. Pris udregnes for hver enkelt sag.
Pris 2.000,00 kr. ekskl. moms (2.500,00 kr. inkl. moms)
Pr. m².
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Design dit eget akustikprodukt!

Med MY Alpha får designeren, arkitekten eller andre kreative brugere endelig et akustikprodukt, der kan tilpasses på mange måder.

Du bestemmer selv farven, størrelsen, formen og hvordan den skal integreres med andre bygningsdele eller interiør. Deraf navnet Make Your Alpha – MY Alpha.

Din MY Alpha kan hænge på væggen, stå på bordet, bruges som opslagstavle, integreres i andre væg- eller bygningsdele, monteres i et mønster som dekoration, stå på gulvet som en væg og meget meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med at udtænke, hvordan din MY Alpha skal opbygges.

Forbehold: Denne vare produceres på bestilling og er dermed specielt fremstillet til dig, hvorfor den generelle fortrydelsesret bortfalder.

Lær mere om My Alpha

 

 

Akustikregulering af kontor med My Alpha.

Du kan også kontakte os på tlf: 70 26 14 12, så hjælper vi dig med at skabe en helhedsløsning, for at dæmpe støjen i din hverdag.

 

Funktioner:
Opslagstavle, reolskærm, bordskærm, vægpanel, flytbart panel til gulv, skærmvæg, reol- og sidebeklædning, udsmykning, tapetstribe, baffel, lofthængt afskærmning, akustiksøjle, vægbeklædning, hjørne/bas-absorbent, HiFi-løsning.

Størrelser:
Længde: fra 100 mm til 2400 mm. Bredde: fra 100 mm til 1200 mm. Tykkelse: 20, 40, 100, 200 mm. 

Alle varianter fås med stof på begge sider.

Lydklasse:
Klasse A/C

Rengøring:
Akustikpladerne kan støvsuges.

Fugtbestandighed:
Akustikpladen er formstabil ved en relativ fugtighed på op til 95 % og en temperatur på 30 C.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

De akustiske data er afhængige af hvilken størrelse, tykkelse og placering der vælges for absorbenten. Den anviste kurve er beregnet med en 40 mm plade.

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.