Menu

ALPHA Akustikbilleder

ALPHA Akustikbilleder

Priser fra 2.150 kr. pr. m². (kontakt os for køb)
Pris 2.600,00 kr. ekskl. moms (3.250,00 kr. inkl. moms)
M².
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

ALPHA Akustikbilleder med omtanke for miljøet.

 

ALPHA Akustikbilleder er din mulighed for at gøre din akustikløsning personlig. Du vælger selv størrelsen, farven på den flotte metalramme og motivet. Motivet kan vælges blandt 300 millioner billeder her, hvor du kan vælge mellem alt, hvad hjertet begærer. 

Har du selv et flot billede til dit akustikbillede, kan du sende det til os, så får vi det tilpasset til dit akustikbillede.  

Den akustiske effekt

I lokaler med nøgne og hårde vægge opstår der ofte "stående bølger", der er de horisontale lydbølger, der ikke bliver absorberet i loftet. Det kan du løse ved at opsætte et eller flere akustikbilleder, hvor der opnås en tydelig akustisk forbedring. 

Med ALPHA Akustikbilleder får du et flot produkt med kvalitetstryk, der kan tilpasses behov både akustisk og visuelt. Det lydtransparante lærrede kan tages af og vaskes, eller udskiftes, hvis man senere ønsker et nyt motiv til metalrammen. 

FORBEHOLD: 

Denne vare produceres på bestilling, og er dermed specielt fremstillet til dig, hvorfor den genrelle fortrydelsesret bortfalder. 

Fraprisen er udregnet baseret på et større akustikbillede med en absorbent på 27 mm.

Kontakt os på 70 26 14 12 for mere information, eller på mail.

Akustikbilleder med en grøn profil

 

 • Vores akustikbilleder er produceret med omtanke og god samvittighed.
 • Gennem en del tiltag er der blevet skabt en såkaldt "grøn zone" omkring vores produktion for at skåne miljøet på den bedst tænkelige måde.
 • I selve trykningsprocessen anvendes der primært vandbaseret blæk, som ikke indeholder skadelige opløsningsmidler.
 • De fleste af vores printmedier er ligeledes miljøcertificerede.
 • Det betyder, at vi producerer vores lærreder med vandbaseret blæk og at vores tekstilprodukter er af 100% polyester, som er udvundet af restolie.

 

Solcellepark

 

Gennem vores produktion, er der blevet bygget en solcellepark, der kan drive 33% af det daglige forbrug af fabrikkens strøm. Ift. af levering af vores akustikbilleder, benytter vi UPS, som også har fokus på alternative køretøjer, brændstof og vedvarende energi.

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores miljømæssige forhold, og forsøger kontant at blive bedre.

Mål:
Vores akustikbilleder fås i lige præcis de mål, du ønsker. 

Tykkelse: 
27 mm.
44 mm.
60 mm.

Hvis du har behov for lydabsorption ved de dybe toner, anbefaler vi, at du vælger 60 mm i tykkelse.

Rammefarve:

Metalrammen kan fås i aluminium, sort og hvid. Ønsker du din helt egen farve, er det også muligt.

Blot kontakt os på 70 26 14 12 eller på mail.

Rammekant

Metalrammen fås i tre variationer:

- glat

- med spor

- med sikkerhedskanter (her er et blødt hjørne, der især er praktisk, hvis akustikbilledet skal hænge i en børnehave eller på en skole).

Vedligeholdelse:
Metalrammen tåler almindelige rengøringsmidler.
Stoffet med print kan tørres forsigtigt med en opvredet klud.

Miljø:
Umiddelbart efter at billederne er hængt op, kan der være lugtgener. Det er ufarligt og forsvinder i løbet af nogle dage. Sørg for at lufte ud, så forsvinder det hurtigere.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

De akustiske data er afhængige af hvilken størrelse, tykkelse og placering der vælges for absorbenten. Den anviste kurve er beregnet med en 40 mm plade.

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

 • Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd, der rammer materialet, der absorberes.
 • Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.
 • Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.
 • Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner).
 • Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.
 • Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.
 • Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.
 • Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.