Menu

Alpha Bordskærm

Alpha Bordskærm

Sælges pr. stk.
Kontakt os for særlige ønsker.
Pris 3.700,00 kr. ekskl. moms (4.625,00 kr. inkl. moms)
Stk.
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 1.000,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Støjskærm mellem arbejdspladser

En flot højdejusterbar støjskærm, med gode akustiske egenskaber. Hvis du har støj i kontoret, og har brug for at lydisolere mellem medarbejdere eller lignende, så er Alpha Bordskærm en løsning for dig. Mange af de støjskærme der er på markedet er nok flotte, men deres akustiske egenskaber er ofte meget dårlige. En støjskærm skal være lydabsorberende og den skal være så høj, at den bryder linien mellem støjkilde og modtager.

Ud over at dæmpe støjen giver bordskærmen medarbejderne et privat "rum", hvor de ikke visuelt bliver generet af aktiviteter i storrumskontoret. Ofte oplever vores kunder at bordskærmene desuden ændrer adfærden på kontoret, så man går hen til den man skal tale med, i stedet for at råbe gennem lokalet.

At støjskærmen er justerbar i højden, tillader den enkelte medarbejder, helt individuelt at vurdere, hvor høj skærmen skal være. Den kan let justeres, og følger hæve/sænkebordet op og ned. Jo højere skærmen er sat jo bedre er du lydisoleret fra resten af storrumskontoret. 

Nu kan bordskærmen også fås en i en masse lækre farver. Du kan endda vælge forskellig forside og bagside, hvis du ønsker. Farvevalget skal noteres i kommentarfeltet når du gennemfører et køb.

Forbehold:

Denne vare produceres på bestilling, hvorfor den generelle fortrydelsesret ikke gælder.  

 

Dimensioner:
Længde: Efter ønske. Normalt bordets bredde minus 5 cm i hver side.
Højde: 62 cm.
Tykkelse: 4 cm.
Beslaget stikker 13,5 cm ind under bordpladen og er 3,0 cm bredt. Tjek at der er plads.

Ramme og beslag:
Natureloxeret aluminium.

Bordskærmene leveres i både mode- og standardfarver, som du kan se nedenfor. Har du lyst til at din bordskærm skal være to-farvet fx grå på forsiden og orangerød på bagsiden, så kan du altid skrive det i kommentarfeltet når du går igennem betalings-fasen eller du kan ringe på 70 26 14 12. 

Levering og montage:
Bordskærmene leveres færdigsamlet, og monteres let med 6 små skruer fra bordets underside.

Rengøring:
Aluprofilerne tåler almindelig rengøring. Akustikpladerne kan støvsuges.

Særlige egenskaber:
Kan bruges som opslagstavle. Afstand mellem støjskærm og bordplade giver plads til kabler. Bordskærmen er højdejusterbar. Monteres fra bordets underside, så der ikke kommer synlige trykmærker på bordet.

Sådan får du meget for pengene med en bordskærm: 

  • En bordskærm virker bedst hvis du allerede har et godt akustikloft. Faktisk virker den dobbelt så godt, som hvis du har et hårdt loft.
  • Bordskærme dæmper 5-10 dB, hvilket føles som en markant forbedring af lyden. 
  • Din bordskærm skal gerne sidde i ørehøjde, ellers har den ikke den ønskede effekt. 
  • En højere skærm end 60 cm, giver ikke yderligere effekt.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores løsninger. Vi har alle typer akustik-produkter, så vi kan finde den helt rigtige løsning på dit problem.