Menu

Alpha Rumdeler

Alpha Rumdeler

Rabat ved større mængder.
Kontakt os for tilbud.
Pris 14.990,00 kr. ekskl. moms (18.737,50 kr. inkl. moms)
Stk.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Opdel dit storrumskontor

 

Alpha Akustik har udviklet dette unikke koncept, for at tilfredsstille det stigende behov, for at opdele storrumskontorer i mindre grupper eller team-områder. Hvis du har støj i kontoret, og har brug for at lydisolere mellem et gangareal og nogle medarbejdere eller lignende, så er Alpha Rumdeler en løsning for dig.

 

Rumdeleren giver akustisk og visuel ”privacy” og fjerner således nogle af storrumskontorets ulemper, uden at gå på kompromis med fordelene.

 

Alpha Rumdeler tilpasses den enkelte opgave.

 

Rumdelere er opbygget i samme system som Alpha bordskærm, Alpha skærmvæg og Alpha opslagstavle. Du har hermed mulighed for at opbygge din støjdæmpning, så design og farver passer sammen. 

 

Kontakt os, så vi kan diskutere en løsning til netop dit kontor.

 

Forbehold: 

Denne vare produceres på bestilling, hvorfor den generelle fortrydelsesret ikke gælder.

Vi producerer selv Rumdelerene, så du kan vælge:
  • Farve på søjler og ramme.
  • Farve på stof. 
  • Print direkte på akustikplade.
  • Længde op til 2,8 m.
  • Højde tilpasses dit lokale.
  • Whiteboard.
  • Glas.
  • Opslagstavle.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.