Menu

ALPHA Skærmvæg

ALPHA Skærmvæg

Priser fra 2.700 kr. pr. kvadratmeter
Pris 2.700,00 kr. ekskl. moms (3.375,00 kr. inkl. moms)
M².
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

ALPHA Skærmvæg – med omtanke for miljøet.

 

 • ALPHA Skærmvæg er din mulighed for at gøre din akustikløsning personlig.
 • Du vælger selv størrelsen, farven på den flotte metalramme og motivet til skærmvæggen.
 • Motivet kan vælges blandt 300 millioner billeder her, hvor du kan vælge mellem alt, hvad hjertet begærer. 
 • Har du selv et flot billede til dit akustike skærmvæg, kan du sende det til os, så får vi det tilpasset til din skærmvæg.  

 

Den akustiske effekt

 

I lokaler med nøgne og hårde vægge opstår der ofte "stående bølger", der er de horisontale lydbølger, der ikke bliver absorberet i loftet. Det kan brydes ved at opsætte absorberende materiale på væggene, så som f.eks. ALPHA Akustikbilleder, ALPHA TYST eller ved at opsætte akustiske skærmvægge i rummet.

Akustiske skærmvægge kan anvendes til at skabe rum i rum, eller til at separere kontorpladser fra hinanden. Samtidig er de særdeles effektive til at absorbere lyden. 

Med ALPHA Skærmvæg får du et flot produkt med kvalitetstryk, der kan tilpasses behov både akustisk og visuelt. Det lydtransparante lærrede kan tages af og vaskes, eller udskiftes, hvis man senere ønsker et nyt motiv til metalrammen. 

 

FORBEHOLD: Denne vare produceres på bestilling, og er dermed specielt fremstillet til dig, hvorfor den genrelle fortrydelsesret bortfalder. 

Akustisk skærmvæg med en grøn profil

 

 • Vores akustiske skærmvægge er produceret med omtanke og god samvittighed.
 • Gennem en del tiltag er der blevet skabt en såkaldt "grøn zone" omkring vores produktion for at skåne miljøet på den bedst tænkelige måde.
 • I selve trykningsprocessen anvendes der primært vandbaseret blæk, som ikke indeholder skadelige opløsningsmidler.
 • De fleste af vores printmedier er ligeledes miljøcertificerede.
 • Det betyder, at vi producerer vores lærreder med vandbaseret blæk og at vores tekstilprodukter er af 100% polyester, som er udvundet af restolie.

 

Solcellepark

 

Gennem vores produktion, er der blevet bygget en solcellepark, der kan drive 33% af det daglige forbrug af fabrikkens strøm. Ift. af levering af vores akustiske skærmvægge, benytter vi UPS, som også har fokus på alternative køretøjer, brændstof og vedvarende energi.

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores miljømæssige forhold, og forsøger kontant at blive bedre.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

De akustiske data er afhængige af hvilken størrelse, tykkelse og placering der vælges for absorbenten. Den anviste kurve er beregnet med en 40 mm plade.

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

 • Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd, der rammer materialet, der absorberes.
 • Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.
 • Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.
 • Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner).
 • Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.
 • Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.
 • Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.
 • Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores løsninger. Vi har alle typer akustik-produkter, så vi kan finde den helt rigtige løsning på dit problem.