Menu

Senheiser adapt 560

Senheiser adapt 560

Pris 2.242,00 kr. ekskl. moms (2.802,50 kr. inkl. moms)
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 50,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

EPOS | SENNHEISER ADAPT 560

Et headset skal være nemt at håndtere, så flowet mellem arbejde og opkald går problemfrit – samtidig med at lyden skal være tydelig. Vi anbefaler derfor dette Sennheiser Adapt 560 on-ear headset, da det har nem anvendelighed og fantastisk lyd.

Under opkald tages en lille mikrofon ned, så kommunikationen er klar, det er nemt at sætte modtageren på ”mute”, såfremt interne beskeder gives og musik lyder bare bedre. Med funktionen active noise cancelling, kan du lukke dine omgivelser ude, så du kan fokusere fuldstændig på dit arbejde.

Der er mulighed for at tilslutte 2 forskellige bluetooth-enheder, så du nemt kan skifte mellem enheder. Høretelefonerne har batterilevetid på op til 46 timer.

ADAPT 500-serien er UC-optimeret og byder på fantastisk stereo musik og professionel lyd. Kontakt os på 70261412 for mere info.

 

Anja Grove, der er supporter for Alpha Akustik, anvender EPOS ADAPT 560 dagligt. Hun udtaler, at hun aldrig rigtig har kunne finde et headset, hun har vænnet sig til før nu. Mikrofonen er nem at anvende, lyden går klart igennem – både til samtaler og musik. Mute knappen fungerer især godt, når interne beskeder skal gives før viderestilling af opkald.

 

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores løsninger. Vi har alle typer akustik-produkter, så vi kan finde den helt rigtige løsning på dit problem.