Menu

+design skærmvægge

+design skærmvægge

Sælges pr. stk.
Kontakt os for andre ønsker.
Pris 6.900,00 kr. ekskl. moms (8.625,00 kr. inkl. moms)
Stk.
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 1.500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Skærmvæggen med et utal af muligheder 

Hvis du har støj i kontoret, og har brug for at lydisolere mellem et gangareal og nogle medarbejdere eller lignende, så er +desing-skærmvægge en løsning for dig. Med sit gennemtænkte modulære design, har +design skillevæggene den perfekte balance mellem fleksibilitet, design og pris.

Du har muligheden for at sammensætte en skærmvæg til lige netop dit formål:

- 5 højder og 5 længder giver 25 forskellige størrelser.

3 standardfarver og mulighed for felter af plexiglas.

- I alt mere end 150 kombinationsmuligheder.

Væggene kan opstilles som enkelte vægge eller kobles sammen. Sammenkobling kan ske både lige ud, i 90 og 45 graders vinkel. Også skillevægge med forskellige højder kan sammenkobles. 

Specialløsninger:

Vi har mulighed for at tilpasse væggene på en hel række områder:

  • Specialbredde og højde.

  • Tekstil med specialfarve.

  • Sort-eloxeret overflade på ramme og ben. 

  • Tryk af billeder og grafik på akustikpladerne.

  • Hjul med lås.

  • Akustikplader der kan vaskes, for eksempel til brug i sundhedssektoren.

  • Spørg os hvis du har specielle behov.

Forbehold:

Denne vare produceres på bestilling, hvorfor den generelle fortrydelsesret ikke gælder. Hvis du køber mere end tre skærmvægge via webshoppen, vil der efterfølgende komme et tillæg til fragtprisen afhængigt af mængden. 

 

Dimensioner:
Bredde: 125, 165, 185, 205 eller 245 cm.
Højde: 120, 140, 160, 180 eller 200 cm. 

Specialmål - både bredde og højde, fremstilles efter aftale. 

Farver på absorbent:
Lysegråmørkegrå og sort. Hvis du ønsker en anden farve, end de tre standardfarver, bedes du kontakte os. Prisen er fast uafhængigt af farvevalg.  

Farver på ramme og ben:
Standard er alu, men sorteloxeret laves mod merpris. 

Levering og montage:
Væggene leveres færdigsamlet, på en specialpalle, til fortov. De skal bare tages af pallen og bæres på plads. Hvis de skal op af smalle trapper eller der er andre forhindringer, har vi mulighed for at levere dem i dele og så samle dem på stedet. Dette skal aftales ved ordre.

Rengøring:
Aluprofilerne tåler almindelig rengøring. Akustikpladerne kan støvsuges.

Fugtbestandighed:
Akustikpladen er formstabil ved en relativ fugtighed på op til 95 % og en temperatur på 30 C.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienterne for dette produkt er opgivet for akustikpladen monteret på fast underlag og ikke som fritstående element.

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.