Menu

ECHOJAZZ

ECHOJAZZ

Kontakt os for pris

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Flot og enkelt akustikløsning

ECHOJAZZ er den stilrene løsning, hvor designeren eller den kreative bruger kan lege med de flotte farvemuligheder. Monteringen er, ligesom designet, let og enkelt, så produktet får lov at være i fokus. Skal kontoret have en flot og enkelt akustikløsning, hvor der samtidig kan anvendes flotte farver, er ECHOJAZZ produktet for jer.

Det er et stort miljømæssigt problem, at plastik ikke kan nedbrydes, og som en direkte konsekvens forekommer der mere og mere mikroplastik i vores mad, der ultimativt bliver en del af vores blodcirkulation.

ECHOJAZZ fokuserer på bæredygtigt design og anvender derfor genbrugte EchoPanel®. Samarbejdet med EchoPanel® sker uden miljømæssig forurening, da fibrene er indfarvet tidligere i stadiet, hvor de er flydende. Farvestofferne forbliver i det flydende materiale, der herefter bliver til den filtbase, ECHOJAZZ er produceret af. Det betyder, at alt farve er anvendt og der derfor ikke forekommer farvespild.

Ifølge ASTM International (læs mere her) udleder EchoPanel® kun et niveau af flygtige organiske forbidelser (VOC) på  <0.02 mg / m2 / h (over 7 dage). EchoPanel er 100% PET (polyethylene terephthalate). For hvert kvadratmeter ECHOJAZZ genbruges 47-72 PET flasker fra vandet og lossepladser. Derved transformerer ECHOJAZZ plastik til akustiske absorbenter, og forsøger derved at skabe en løsning på et problem. Samtidig tilbyder ECHOJAZZ, at EchoPanel® kan blive returneret ved slutningen af deres livscyklus.

Kontakt os på 70 26 14 12 for at få mere information om ECHOJAZZ.

Du kan også få besøg af en af vores akustikkonsulenter, der helt gratis udformer et tilbud til dig, der løser dit støjproblem.

ECHOJAZZ fås i forskellige størrelser.

 

EchoCove skærmvæg:

160 cm x 180 cm (her er anvendt 213 PET flasker)

160 cm x 142 cm (her er anvendt 168 PET flasker)

160 cm x 122 cm (her er anvendt 144 PET flasker)

160 cm x 59 cm (her er anvendt 69 PET flasker)

80 cm x 122 cm (her er anvendt 216 PET flasker)

 

EchoCove bordskærm:

160 cm x 59 cm (her er anvendt 69 PET flasker)

160 cm x 47 cm (her er anvendt 55 PET flasker)

 

For andre størrelser og modeller kontakt os på: 70 26 14 12

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

ECHOJAZZ fås i følgende farver
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.