Menu

Foodtec Væg-panel

Foodtec Væg-panel

6 stk. pr. kasse.
Pris 3.800,00 kr. ekskl. moms (4.750,00 kr. inkl. moms)
Kasse
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Støjdæmpning med fokus på hygiejne?

Foodtec Vægpanel gør støjdæmpning mulig i lokaler med høje rengøringskrav. Foodtec Vægpanel består af en rustfri bøjle, hvori der placeres en akustikplade. Kan monteres på både væg og loft.

Da akustikpladen er monteret 40 mm fra væggen, er der ingen utilgængelige hulrum, og det er muligt at inspicere alle overflader. Ved rengøring kan pladen let tages ud af bøjlen, så både plade og væg/loft kan rengøres grundigt.

Absorbentens afstand til væg eller loft forbedrer desuden støjdæmpningen, da det tillader lyden at tilgå pladen fra flere sider.

Foodtec akustikpladen har en overflade af smudsafvisende Akutex HS vlies på begge sider og med malede kanter.

Foodtec er tiltænkt anvendelse på vægge eller loft over det beskræftigede område, eller hvor der ikke er risiko for mekanisk påvirkning.
Eksempler på anvendelse: Fødevare- og drikkevareindustrierne, restauranter og storkøkkener.
Tåler daglig aftørring og støvsugning, ugentlig aftørring med fugtig klud på alle overflader, samt højtryksrens og vådrengøring to gange årligt

Vandret eller lodret montage? Skal panelet sidde lodret på væg bruges der ét beslag i top og ét i bund. Skal panelet sidde vandret på væg eller på loft, så bruges der to beslag på hver langside.

Mængde:
Hygiejne Vægbafler leveres i pakker med 6 stk.

Kontakt os, hvis du ønsker rådgivning om den optimale støjdæmpning med Foodtec Vægpanel.

Dimension:
120 cm x 60 cm x 4 cm.

Afstand fra pladens bagside til væg/loft: 4 cm.

Montage:
De rustfri bøjler skrues på underlag. (Skruer og plugs medfølger ikke)
Når akustikpladen monteres, kan det være nødvendigt at justere spændingen på bøjlen, ved at tvinge enderne fra hinanden eller tættere sammen.

Farve:
Hvid. Nærmeste NCS-farveprøve S 0500-N.

Lysreflektion:
84%.

Rengøring:
Tåler daglig aftørring og støvsugning, ugentlig aftørring med fugtig klud på alle overflader, samt højtryksrens og vådrengøring to gange årligt (vandtemperatur max. 35°C). Damprens fire gange årligt. Tåler anvendelse af de mest almindelige desinfektionsmidler. Ved rengøring kan absorbenterne let afmonteres og rengøres.

Hvis en absorbent skulle blive beskadiget, kan den let erstattes uden brug af værktøj.

Fugtbestandighed:
Pladerne kan modstå en permanent relativ luftfugtighed RH på op til 95% ved 30°C uden at nedhænge, vride eller delaminere (ISO 4611). En højere temperatur/fugtighed er acceptabel under vask, som anført ovenfor.

Indeklima:
Kan benyttes i lokaler klassificeret som ISO klasse 5 i henhold til ISO 14644-1.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi laver støjdæmpning alle steder hvor det runger for meget. Vi mestre alle fagets discipliner fra måling og beregning til færdig montage.