Menu

Rullerobust

Rullerobust

Rabat ved større mængder.
Kontakt os for tilbud.
Pris 7.250,00 kr. ekskl. moms (9.062,50 kr. inkl. moms)
Stk.
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 1.500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Støjskærm til det hårde institutionsliv - eller det anderledes kontor!

RulleRobust er udviklet til projekt "Plads til Alle" i Københavns Kommune.  En meget robust støjskærm, med enestående akustiske egenskaber og et hav af anvendelsesmuligheder. Hvis I har for meget støj i institutionen, og har brug for at lydisolere mellem et gangareal og nogle mere rolige arealer, så er Rullerobust en løsning for Jer.                                                                               

RulleRobust er resultatet af et rigtig godt samarbejde mellem akustikeren, designeren samt brugerne i to københavnske institutioner. Den specielle opbygning med en "platform", der stikker ud til den ene side, åbner op for en masse anvendelser: Reol, siddemøbel, legetøj?

Hjulene gør det let at møblere om, og når de er låst, står væggen fast. Og så er der plads under "platformen" til støvsuger og svaber. 

Kontakt os hvis du har behov for specielle løsninger. Vi producerer selv RulleRobust, hvorfor vi kan dække rigtig mange forskellige behov. 

Denne vare produceres på bestilling, hvorfor den generelle fortrydelsesret ikke gælder.

Pris for levering i Danmark faktureres efter faktiske omkostninger.           

Egenskaber:

Lydabsorberende på begge sider med 40 mm absorbenter.

Robust med ramme og bund af kraftige stålplader.

Kan bruges som opslagstavle.

Reoler eller andet inventar kan fastgøres på bundpladen.

Robuste industrihjul med lås. 

Dimensioner:

Bredde: 80 cm.

Højde: 192 cm.

Tykkelse: 8 cm.

Bundplade: 40 cm x 80 cm.

Specialmål kan leveres ved større mængder

Farver:

Stål: Pulverlakeret RAL 7016 Antrasitgrå.

Akustikplader: Lysegrå - eller kontakt os.

Specialfarver kan leveres ved større mængder

Akustik:

Opgaven var at designe en støjskærm der både kan absorbere lyd og afskærme lyd. Absorberingen står den 2 x 40 mm tykke stofbeklædte mineraluldsplade for. Isoleringen sikres med en stålplade imellem de bløde mineraluldsplader, og ved at det er muligt at koble væggene sammen, til en lang væg.

Der er 2,9 m2 absorberende areal i en væg.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.