Menu

Silent Socks

Silent Socks

Pris pr. sok
Pris 35,00 kr. ekskl. moms (43,75 kr. inkl. moms)
Sokker
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 250,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Stop stolebenenes skramlen!

Med Silent Socks monteret på stolebenene kan du rykke stolen ud, uden at vække hele byen. Sokkerne er lavet af uld og sidder fast med gummi på indersiden.

Vælg mellem en version til almindelige lige gulve og en til meget grove gulve (Heavy Duty).

Som udgangspunkt leverer vi i farven mørkegrå, men ønsker du en anden farve kan du i originaludgaven også vælge lysegrå, sort, blå, brun eller rød. Ønsker du en af disse specialfarver skal du notere det i kommentarfeltet. Der må beregnes yderligere 150 kr. i fragt for specialfarver.

Vælg den rette størelse:

Sokkerne fås i store eller små. Mål dine stoleben inden du bestiller. Stor er 20 - 27 mm og små er 16 - 22 mm i diameter. Skriv store eller små i kommentarfeltet når du bestiller - ellers ringer vi dig op og spørger. 

Silent Socks Original:

Silent Socks Original er gode til glatte gulve som ikke har samlinger for eksempel linoleum, vinyl og slebet parketgulv. Disse gulvtyper er typiske i offentlige rum så som skoler og sundhedsvæsenet, men ses også i private hjem og på kontorer.

Silent Socks Original består af en ydre sok af filtet uld kombineteret med en inderside af gummi.

Størrelser: 16 - 22 mm i diameter og 20 - 27 mm i diameter.

Farver: Lysegrå, sort, blå, brun, rød og mørkegrå. Mørkegrå er standard! Bestiller du andet end mørkegrå koster leveringen i alt 200 kr. 

Silent Socks Heavy Duty:

Silent Socks Heay Duty er gode til grove gulve, såsom stengulv, flisegulv, groft betongulv og gulve som har samlinger. Den er lavet som den originale sok, men har en ydre skal lavet af et syntetisk materiale blandet med uld, som gør sokken ekstra modstandsdygtig. Denne variant fungerer naturligvis også fint på glatte gulvtyper. 

Størrelser: 16 - 22 mm i diameter og 20 - 27 mm i diameter.

Farver: Grafit-grå, bronze, cobalt og magnesium. Grafit-grå er standard! Bestiller du andet end Grafit-grå koster leveringen i alt 200 kr. 

Montage og rengøring: 

Sokkerne er lette at sætte på - du behøver intet værktøj. De dupper der sidder på stolene i forvejen behøver ikke blivet taget af før du monterer sokkerne. Sokkerne sidder godt på pga. gummien på indersiden.

Når sokkerne har samlet støv kan de let støvsuges. Trænger de til yderligere rengøring kan de nemt vaskes i vaskemaskinen på 30 - 40 grader og derefter støretumples.

Bemærk at Silent Socks ikke fungerer på olierede gulve. Det gælder både Original og Heavy duty.

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email
Vi tager hånd om alt fra tilbud til montage og fra industrihaller til køkkenalrum. Kontakt os nu for yderligere rådgivning.