Menu

OFFECCT Soundwave

OFFECCT Soundwave

Mindste køb er 4 stk.
Prisen er for 1 stk.
Pris 1.008,00 kr. ekskl. moms (1.260,00 kr. inkl. moms)
Stk.
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Lækkert design skærper kreativiteten 

Lyddæmpende vægpaneler i et spændende moderne design. Med Soundwaves kan mødelokalet få sit helt eget udtryk - det ser lækkert ud, og så forøger det kreativiteten.  Pladerne er lette at ophænge, og kan stykkes sammen til store felter.        

Soundwave vægpanelerne fås i 5 forskellige designs og i farverne antracit, grå og offwhite. Desuden kan man mod merpris få Flo, Swell og Scrunch paneler med stofoverflade i 48 forskellige Gabriel Europost farver

Akustikpladerne er udstillet på New York's Museum of Modern Art. Skal du ikke til New York, kan du komme og se Soundwave-vareprøver på kontoret i Roskilde.

Da panelerne er lette, kan de ophænges ved hjælp af de medfølgende selvklæbende puder. Det er derfor yderst simpelt at montere disse paneler. Panelerne virker både ved at absorbere lyd, men også ved at sprede lyd (diffusere). De er således ideelle til at dæmpe de stående bølger mellem vægge.

Sælges kun ved køb af 4 stk. eller derover.

Hvad kan jeg vælge?
Her kan du se de fem forskellige designs som SoundWave leveres i. Alle kan de fås antracit, grå eller offwhite.
 
Desuden kan man mod merpris få Flo, Swell og Scrunch paneler med stofoverflade i 48 forskellige Gabriel Europost farver.  
 
Versionerne vises i rækkefølgen:
Scrunch, Village, Skyline, Flo (med Gabriel tekstil) og Swell.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimensioner:
Bredde 58,5 cm. Højde 58,5 cm. Dybde 7-8 cm.  

Absorbenterne er lavet af sammenpresset filt. 

Her kan du læse en anmeldelse af pladerne i hifi-magasinet: Soundstage

Du kan finde vejledning i hvorledes produktet monteres her.

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

 

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Peter M. Møller har mere end 30 års erfaring med akustik, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige lyddæmpende løsning, hvad enten det er på arbejdspladsen eller hjemme.