Town

Sælges pr. pakke.
Pris 10.425,00 kr. ekskl. moms (13.031,25 kr. inkl. moms)
Pakke
Leveringsomkostningen er ekskl. moms 500,00 kr.

Montering?

Vi står gerne for monteringen af alle vores produkter. Kontakt os, så kan vi arrangere den bedste montage for dig.

Montering?

Vi hjælper med montering af alle vores produkter. Kontakt os så kan vi hjælpe med den rigtige løsning og montering.

Skab din egen udsigt over hele byen 

Town sælges som pakker hvor du får 5 ejendomme pr. pakke. Vælg mellem Small Town og Whole Town. Du kan sammensætte byerne lige som du har lyst. Og så er de super simple at montere. 

Small Town er fem forskellige huse mens Whole Town er fire huse og en kirke. Dermed er Whole Town lidt større.

Du kan se ikoner for pakkerne ved at vælge den ønskede type ovenfor til højre. På samme måde kan du se hvilke farver der er at vælge i mellem. 

Du vælger helt selv hvilke farver de forskellige huse skal have. Køber du en af pakkerne kontakter vi dig for at høre hvad du ønsker. Alternativt kan du skrive det i kommentarfeltet når du har gået igennem betalingen. 

Dimensioner: 

Small Town består af disse elementer; en lejlighedsbygning, lade, to byhuse og et hus.

Sætter du alle husene op ad hianden fylder de 3,1 meter i længden og er 1,35 meter højt. 

Whole Town består af disse elementer; et hus, en lejlighedsbygning, en kirke, et byhus og en lade.

Sætter du alle husene op ad hianden fylder de 3,5 meter i længden og er 1,65 meter højt. 

Alle husene er 30 mm tykke.

Stoftype og farver: 

Som udgangspunkt leveres Small Town og Whole Town i stofkvaliteten Atlantic Screen, som er lavet af 100 % polyester.  

Du kan se de forskellige farver ved at trykke trykke på billedet sidst i billedviseren. Køber du en af by-pakkerne kontakter vi dig for farvevalg. Du kan kombinere farverne lige som du vil. Vælg en ens farve for alle udvælg et par farver og få en tilfældig blanding. Det er helt op til dig. 

Montagebeslag medfølger. 

 

Frekvens (Hz)Absorptionskoefficient

Materialers akustiske egenskaber beskrives som absorptionskoefficient

Absorptionskoefficienten har en værdi mellem 0 og 1, og beskriver hvor meget af den lyd der rammer materialet, der absorberes.

Tætte hårde materialer, som for eksempel malet beton og en lamineret bordplade, har værdien 0, fordi ingen lyd absorberes - tværtimod reflekteres al lyd.

Et åbent vindue eller et tykt lag mineraluld har værdien 1, fordi al lyd absorberes og dermed forsvinder.

Dybe toner opfører sig meget anderledes end høje toner, og det er derfor nødvendigt at se på absorptionskoefficienterne for de enkelte frekvensbånd. Der er 6 frekvensbånd fra 125 Hz (dybe toner) til 4000 Hz (høje toner). Kun ved at kende det akustiske materiales absorptionskoefficient ved alle frekvensbåndene, er det muligt at afgøre om det egner sig til en given opgave.

Stort set alle akustiske materialer er mindre effektive ved dybe toner (125 og 250 Hz), end ved de højere toner. Tynde materialer er typist mindst effektive, med værdier tæt på 0 ved de dybe toner, mens tykkere materialer kan have en absorptionskoefficient på op til 0,5 ved 125 Hz. Over 250 Hz er de fleste akustikmaterialer meget effektive, med værdier over 0,8.

Almindelige bygningsdele, som gipsvægge og lofter, trægulv på strøer, glaspartier og døre har værdier mellem 0,0 og 0,15. Akustiske materialer har værdier mellem 0,5 og 1,0 og er derfor meget mere effektive. For eksempel er en m² god akustikplade lige så effektiv, som 10 til 20 m² gulvtæppe.

Almindelig tale ligger i frekvensområdet fra 300 til 3000 Hz, hvorfor det ofte er det vigtigste frekvensområde. Det er dog vigtigt at der er noget lydabsorption ved lavere frekvenser, da der eller kan opstå stående bølger, som giver et ubehageligt mudret lydbillede. Nogle gange kan de almindelige bygningsdele give den nødvendige absorption, men ofte er man nød til at vælge akustiske materialer, der er effektive også ved de helt lave frekvenser. Er du I tvivl, så kontakt os. Vi kan altid hjælpe dig, med at finde det rigtige produkt, til dit støjproblem.

 

 

Andre produkter

Ring til Alpha Akustik

+45 70 26 14 12

Email

Kontakt os hvis du vil høre mere om vores løsninger. Vi har alle typer akustik-produkter, så vi kan finde den helt rigtige løsning på dit problem.